3d декоративните пана от EPS – Монтаж

Смело заложете на декорацията с облицовъчни тухли, ако търсите нещо по-различно от традиционните решения за покритие на стените в жилището!
Защото една тухлена стена в интериора е в състояние да разкрие много повече за самоличността на обитателите, отколкото боя или тапети на стените – вероятно само 3D декоративните пана са сериозен конкурент за подобна уникалност на интериора.
Mного по-лесно можете да постигнете ефектa на тухлена стена със специално произведените за целта декоративни облицовъчни плочи от EPS, които са в пъти по-тънки и леки от същинските представители на голямото семейство на строителните керамични продукти. Дебелината им е точно 2 см, но плочите от пенополистирол притежават особено голяма устойчивост на натиск, плътност и здравина благодарение на масата си от 30 kg/m. Върху тях е нанесен слой от много твърд материал, допълнително защитаващ паната. Благодарение на точно това покритие няма да усетите изкуствения ефект на пенополистирола.
Заради текстурата си тухличките могат да украсяват интериори в различни стилове. Не е задължително да са традиционно червени – предлагаме в различни цветове и нюанси, но ако след време предстои реновиране на дома, те подлежат и на боядисване във всеки цвят, съответстващ на новото интериорно решение!
Декорация с тухлички може да се направи в различни помещения на жилището – в дневната, в спалнята, кухнята, в банята и в антрето, в къта зад телевизора, стената зад дивана, край камината, облицоването на отделна колона или на стената между прозорците и още, и още варианти… Когато си поставите за цел създаването на забележителни интериори, заложете на декоративните тухлички и не се страхувайте да ги използвате – те само ще добавят още стил, характер и едно по-специално настроение в атмосферата на жилищното пространство.